O nama

Sertifikati

Microsoft Certified Trainer 2008

MCAS 2007

MOS 2003

MOS 2002

MOS 2000

 

Agencija "e-TIM"

Naša misija je stvaranje informatičkog centra za razvoj i edukaciju po standardima vodećih IT kompanija kao što su Microsoft, Autodesk, Cisco, Oracle, Comptia... Naš cilj je stvaranje servisnog centra u kojem će kompanije iz Srbije videti svog pouzdanog partnera za uvođenje i implementiranje novih tehnologija.

Agencija „e-TIM“ se prevashodno bavi InHouse informatičkim treninzima po oficijelnim ili posebno korisnički prilagođenim planovima i programima. Predavanja izvode vodeći, sertifikovani predavači sa višegodišnjim iskustvom kako u IT treninzima tako i u praktičnom radu tj. poseduju ogromno "Hands-on-experience" znanje. Osim toga, pružanje tehničke podrške i rešavanje konkretnih problema je naša specijalnost.

Razvoj aplikacija na Office platformi je oblast delovanja u kojoj smo jedna od vodećih kompanija u regionu. Naši klijenti, među kojima su i međunarodne korporacije sa hiljadama zaposlenih, za koje smo razvijali aplikacije integrisane sa Microsoft Office-om, su garancija kvaliteta. Ideja razvoja aplikacije u cilju automatizacije obrade podataka, a unutar klijentu poznatog okruženja je dobitna kombinacija – kako po brzini razvoja tako i po brzini implementacije i jednostavnosti korišćenja i održavanja.

Projektovanje i programiranje namenskih aplikacija ili kompletnog informacionog sistema je izazov za svaki tim informatičkih profesionalaca. Agencija „e-TIM“ na raspolaganju ima tim programera sa višegodišnjim (više od 10 godina) iskustva u projektovanju i razvoju aplikcija po specifičnim zahtevima klijenata, i to programera i projektanata koji pored praktičnih imaju i vrhunska teorijska zvanja i znanja. Nudimo vam projektovanje i razvoj aplikacija baziranih na Microsoft SQL server izvoru podataka, bilo kao desktop, enetrprise ili Web aplikacija.

Stojimo vam na raspolaganju za projektovanje i implementaciju mrežnih infrastrukturinih rešenja, administraciju mreža i održavanje vaše infrastrukture.