Usluge

Edukacija

Imamo izuzetno veliko iskustvo u držanju oficijelnih treninga vodećih svetskih IT kompanija.

Pogledajte našu ponudu kurseva

Sve treninge izvode isključivo sertifikovani treneri sa višegodišnjim iskustvom a po zvaničnim planovima i programima za sticanje odgovarajućih međunarodnih sertifikata.

Na osnovu svojih potvrđenih znanja i veština, a posebno iskustava nakon više desetina hiljada održanih časova treninga, možemo isplanirati obuku, iskrojiti namenski pan i program i vrlo kompetentno izvesti sam trening.

Agencija "e-TIM" izvodi isključivo InHouse treninge tj. u vašem prostoru i na vašoj opremi, bilo u radno vreme bilo nakon završetka obaveza vaših zaposlenih. Pozovite nas, doći ćemo kod vas.

VBA Razvoj

Visual Basic for Application je implementacija Microsoft Visual Basic 6 i integrisanog razvojnog okruženja u Microsoft Office aplikacije. Posedujemo zavidno iskustvo u razvoju Business Desktop aplikacija u VBA na bazi Microsoft Office platforme u cilju automatizacije obrade podataka odnosno proširivanja funkcionalnosti Microsoft Office aplikacija. Naši zadovoljni klijentu su između ostalih i kopanije Telenor, McCann Erickson, Tehnomarket, Australijska ambasada, CET itd.

Stojimo vam na raspolaganju za dogovore ukoliko želite da vaši službenici nastave rad u po njih poznatom okruženju kao što su Microsoft Word, Excel ili Access, a da pri tome automatizujemo neke od proceduralno propisanih koraka obrade podataka odnosno da u nekoj od pomenutih aplikacija dodamo neku vašu specifičnu funkcionalnost.

Programiranje

Agencija “e-TIM” ima na raspolaganju nekolicinu vrhunskih programera sa višegodišnjim iskustvom u razvoju Windows aplikacija po specifičnim zahtevima klijenta. Bavimo se izradom Stand-alone aplikacije po vašim merama i zamislima, kao i Client-Server aplikacijama tj. razvijamo projekte i implementiramo kompletne Informacione sisteme. Alati i tehnologije koje koristimo su .NET, ASP, Office, VBA, VB, C#, SQL, PHP, MySQL…

Pri razvoju koristimo pre svega Microsoft platformu tj. Visual Studio (VB, C#, ASP.net) i Microsoft SQL Server kao skladište i izvor podataka. U projektima koji obuhvataju manje količine podataka a zahtevaju brzi razvoj i implementaciju koristimo Microsoft Access kao razvojnu platformu i front/back-end aplikaciju.

Od završenih ili projekata koji su u toku izdvajamo:

 • razvoj aplikacije za upravljanje stomatološkim ordinacijama
 • razvoj aplikacije za upravljanje ginekološkim ordinacijama
 • prilagođavanje i doradu klijent-server aplikacije za upravljanje poslovanjem kompanije Invekta
 • razvoj aplikacije za automatizaciju planiranja budžeta, analize finansijskih izveštaja i izveštavanja menadžera u kompaniji Telenor
 • razvoj aplikacije za kreiranje i pradenje postupka ugovaranja u kompaniji Telenor
 • razvoj i dorada aplikacije za pradenje i planiranje u kompanij McCann Erickson
 • razvoj i održavanje nekoliko klijent-server aplikacije za Australijsku ambasadu
 • prilagođavanje, razvoj i održavanje klijent-server aplikacije za subvencije u poljoprivredi za Ministarstvo Poljoprivrede, trgovine šumarstva i vodoprivrede
 • razvoj aplikacije za matematičku/statističku analizu i kreiranje skradenih sistema u igri LOTO (do sada, nekoliko 6-ca!)
 • razvoj aplikacije za pružanje saveta pri odlučivanju na osnovu istorijskih i statističkih pokazatelja

Web dizajn i razvoj

Dizajn i izrada Internet prezentacija je delatnost sa kojom smo započeli još davne 1997. godine sa projektom izrade Web prezentacije grada Pančeva sa ciljem da ta prezentacija postane još jedan gradski medij. Tokom narednih godina uglavom smo se bavili programiranjem Web sadržaja baziranih na bazama podataka koristeći Cold Fusion ili ASP, odnosno danas ASP.net i PHP.

Među projektima Internet predstavljanja koje smo definisali/dizajnirali/izvodili izdvajamo Pancevo.com, Mali-oglasi, Alubond, Tehnomarket, Kancelarija za ljudska prava, Mares, Cuprum, Topli dom, Gaus, e-TIM, Serbian Minecraft... Takođe uspešno smo radili i na izradi multimedijalnih prezentacija za predstavljanje godišnjih izveštaja kompanija kao što su Marbo i Pepsi odnosno namenske e-larning multimedijalne prezentacije.

Danas se bavimo pre svega projektovanjem, dizajnom i implementacijom statičnih (HTML prezentacija od nekoliko stranica), portala koristeći Word Press i kompanijskih poslovnih ili e-leran prezentacija koristeći PowerPoint, Flash, Camtasia i Captivate.

Microsoft sertifikati

IT sertifikati su potvrda vašeg profesionalnog pristupa i iskazanog znanja u korišdenju određenih Microsoft alata. Možemo da vam obezbedimo sticanje zvaničnih, međunarodno priznatih Microsoft sertifikata. Ovi sertifikati će vas odvojiti od ostalih tj. predstavljaju satisfakciju za usvojeno i pokazano znanje. Sa druge strane, poslodavci upravo po kriterijumu međunarodnih sertifikata definišu prioritete pri zapošljavanju.

Agencija "e-TIM" jedina u Srbiji nudi mogućnost polaganja ispita i sticanja profesionalnih sertifikata za osnovno i eskpertsko korišćenje Microsoft Office aplikacija. Za sticanje MOS ispita omogućeno je polaganje InHouse tj. ispit organizujemo koristeći naš mobilni testing centar. Za više informacija o ovim ispitima pogledajte detaljniji opis i ponudu MOS ispita.

IT konsalting

U današnje vreme velike kompleksnosti i zahtevnosti informacionih sistema, organizacijama postaje sve teže i neisplativije da samostalno upravljaju IT procesima i servisima. Različite platforme, operativni sistemi, specijalizovani hardver, baze podataka i ostalo zahtevaju dedicirano i stručno osoblje koje je sposobno uskladiti poslovanje i operativni, svakodnevni rad IT-a sa strategijom i potrebama firme i koje može kvalitetno i brzo odgovoriti na sve izazove koje takva okolina pred njih postavlja. Fokusiranje organizacije na središnji deo poslovanja i selektivno izdvajanje procesa spoljnim pružateljima usluga predstavlja rastudi trend u IT industriji.

Naša ponuda outsourcing-a:

Help & Support

 • instalacija, konfigurisanje i administracija klijentskih i serverskih platformi
 • dijagnostikovanje, rešavanje i otklanjanje problema kod klijenata
 • administriranje printera i printer servera
 • održavanje poslovnih aplikacija…

Mreže

 • projektovanje, testiranje i postavljanje pasivnih mreža
 • projektovanje, konfigurisanje i administriranje aktivnih mreža
 • instaliranje, konfigurisanje i administriranje mrežnog hardvera i softvera
 • projektovanje, implementacija i administriranje domenske strukture
 • konfigurisanje NAT-a
 • konfigurisanje bežičnih mreža…

Razvoj

 • izrada poslovnih aplikacija po meri korisnika
 • izrada web sajtova
 • izrada projekata
 • projektovanje i izrada kompletnog IT sistema…