Agencija „e-TIM“ je započela sa radom 2003. godine. Osnivači i vlasnik je Jovan Timotijević, dugogodišnji IT predavač i vlasnik brojnih Microsoft sertifikata.

Agencija „e-TIM“ se prevashodno bavi InHouse informatičkim treninzima po oficijelnim ili posebno korisnički prilagođenim planovima i programima. Predavanja izvode vodeći, sertifikovani predavači sa višegodišnjim iskustvom kako u IT treninzima tako i u praktičnom radu tj. poseduju ogromno "Hands-on-experience" znanje. Osim toga, pružanje tehničke podrške i rešavanje konkretnih problema je naša specijalnost.

Godinama se uspešno bavimo prilagođavanjem Microsoft planova i programa specifičnim potrebama naših klijenata, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate, zahtevajte detaljni plan i program za bilo koju od obuka. Stojimo vam na raspolaganju za sve dogovore kako bismo trening prilagodili vašim specifčnim potrebama.

Pri organizovanju treninga veoma je važno napraviti pravilnu selekciju i raspored polaznika u grupe ujednačenih nivoa predznanja. Ovako organizovane grupe polaznika obezbeđuju bolje praćenje i usvajanje novih znanja. Upravo iz tog razloga vam nudimo pred-trening testiranje radi klasifikacije kandidata i određivanja nivoa predznanja odnosno davanja preporuke o tipu i nivou treninga za svakog kandidata odnosno grupu.

Takođe, po obavljenom treningu predlažemo obavljanje završnog-evaluacionog testa kako bi organizator ali i svaki polaznik imao uvid u novo stečena znanja. Treba imati u vidu da mnoge tehnologije i alati zahtevaju vreme i repetitivno tj. svakodnevno korišćenje kako bi ih doveli do nivoa znanja primenljivog u svakodnevnim poslovnim izazovima. Evaluacioni test se pravi specifično za svaku obuku i izvodi se po posebnom dogovoru.

Prava provera znanja, kao poseban izazov za svakog kandidata je pristupanje polaganju zvaničnog Microsoft ispita za sticanje oficijalnog i međunarodno priznatog Microsoft sertifikata. Agencija “e-TIM” eskluzivno, jedina u Srbiji, može da ponudi testiranje za Microsoft Office platformu.

Jovan Timotijević

Direktor/Vlasnik

e-tim logo

Jovan Timotijević

Direktor/Vlasnik

Microsoft Office Specialist Master Instructor
za Office verzije 2000,2002,2003,2007,2010,2013,2016
Microsoft Certified Trainer od 2008.

e-tim logo


25
GODINA ISKUSTVA
profesionalnog rada
150
KLIJENATA
iz Srbije i sveta
6500
POLAZNIKA
obučavano
18000
ČASOVA TRENINGA
održano
75
MOS MASTERA
pripremljeno za ispite
18
godina MICROSOFT
sertifikovan

Razvoj aplikacija na Office platformi je oblast delovanja u kojoj smo jedna od vodećih kompanija u regionu. Naši klijenti, među kojima su i međunarodne korporacije sa hiljadama zaposlenih, za koje smo razvijali aplikacije integrisane sa Microsoft Office-om, su garancija kvaliteta. Ideja razvoja aplikacije u cilju automatizacije obrade podataka, a unutar klijentu poznatog okruženja je dobitna kombinacija – kako po brzini razvoja tako i po brzini implementacije i jednostavnosti korišćenja i održavanja.

Projektovanje i programiranje namenskih aplikacija ili kompletnog informacionog sistema je izazov za svaki tim informatičkih profesionalaca. Agencija „e-TIM“ na raspolaganju ima višegodišnja iskustva u projektovanju i razvoju aplikcija po specifičnim zahtevima klijenata, i to programera i projektanata koji pored praktičnih imaju i vrhunska teorijska zvanja i znanja. Nudimo vam projektovanje i razvoj aplikacija baziranih na Microsoft SQL server izvoru podataka, bilo kao desktop, enetrprise ili Web aplikacija.

Stojimo vam na raspolaganju za projektovanje i implementaciju mrežnih infrastrukturinih rešenja, administraciju mreža i održavanje vaše infrastrukture.

OEBS misija Beograd

Jovan Timotijević je jedan od najboljih trenera za Microsoft Office od kojeg smo moje kolege i ja imali prilike da učimo. Bogata "Hands-on" iskustva ukomponovana u predavanja i vežbe, garancija su kvalitetnih i sadržajnih treninga koje on demonstrira više od 20 godina.

Branislav Spasić OSCE misija u Srbiji
Telenor

Agencija e-TIM je u više situacija u prethodnih nekoliko godina pokazala visok stepen stručnosti i profesionalnosti na poslovima edukacije i razvoja aplikacija koje im je naša kompanije poverila.

Tanja Teofilović Telenor
HIP Petrohemija

Jovanov kurs iz Excel-a mi je mnogo pomogao da usavršim svoja znanja i da savladam probleme na koje sam nailazio u toku svog rada. Veoma mi se dopao način na koji predaje. Jasno i vrlo precizno pokazuje kako program funkcioniše, samim tim i polazniku nije teško da savlada sve njegove mogućnosti. Svakodnevno primenjujem stečena znanja, a Jovana kao predavača bih preporučio svakome!

Milan Ignjatov HIP Petrohemija Pančevo
Norma Group

Rad sa e-TIM om omogućio je našoj kompaniji automatizaciju procesa prilikom izrade izveštaja i njihovu brzu implementaciju u procedure kompanije. Takođe, znanje stečeno na projektu automatizacije izveštaja sa finansije, prodaju i project management dalo nam je mogućnost da isto primenimo i u drugim departmanima (Ljudski resursi, Supply chain).

Marko Aleksić Norma Group
Syngenta Agro

Veoma smo zadovoljni nestandarnim načinom rada Jovana Timotijevića koji nam je omogućio da lako upoznamo, savladamo i uspešno primenjijemo Excel. Polazeći od korisnikovih potreba i razradjujući konkretne primere Jovan nas je obučio da lako prepoznamo probleme i da se u početku uz njegovu pomoć a kasnije i samostalno upustimo u njihovo rešavanje. Visoko cenimo Jovanov rad i vanserijsko znanje kao i njegov srdačan odnos prema svakom polazniku ponaosob, te ga zdušno preporučujemo.

Zorica Vučković Syngenta Agro
MPC Properties

Sve pohvale za predavača koji na pravi način prenosi znanje polaznicima i ima strpljenja i razumevanja za sva pitanja. Svaki polaznik će obogatiti postojeće i steći nova znanja, pošto predavač ukazuje na konkretne stvari koje će olakšavati i unaprediti posao. Nakon kursa upoznati smo sa različitim opcijama koje je moguće koristiti, a kako bi uz njihovu primenu maksimalno povećali svoju uspešnost. Takodje se upoznajemo sa standardnim greškama koje se javljaju i na koji način treba da se prepoznaju, odnosno otklone. Svaka čast!

Bisera Antić MPC Properties
British Embassy Belgrade

Saradnja sa E-tim traje već nekoliko godina na veliko zadovoljstvo kolega, a sigurna sam da ce se nastaviti i u budućem periodu. Nama je cilj kontinuirano učenje i razvoj koji su korisni ali i zanimljivi zaposlenima. Takav pristup nam obezbedjuje fleksibilan pristup E-tima, uz opuštenu atmosferu i časove prilagodjene potrebama zaposlenih.

Aleksandra Zubac British Embassy Belgrade
Philip Morris

Kontakt prema Jovanu Timotijeviću smo dobili na preporuku. Mi smo konkretno imali specifičan zahtev u smislu primene InfoPath formi kroz uprošćavanje svakodnevnih procesa, smanjivanja papirologije i slanje mailova. To se delom danas zove i digitalizacija.
Kroz konkretne primere Jovan nem je pokazao i rešio neke kompleksne slučajeve koji su nam kasnije pomogli da krajnje pojednostavimo navedene procese. Pomenute InfoPath forme koristimo i dan danas. Na osnovu stečenog znanja tokom treninga i dan danas samostalno kreiramo i primenjujemo InfoPath forme. Tokom treninga Jovan se potpuno fokusirao na naše zahteve tako da je utrošeno vreme više nego maksimalno iskorišćeno. Moje lične preporuke i pohvale za Jovanovu analitiku i ekspertizu u domenu MS Office-a.

Dušan Vranić Philip Morris Opertions A.D.
BOSCH

Sa aspekta nekog ko je zadužen za organizaciju treninga, mogu da kažem da gospodin Timotijević svom poslu pristupa veoma ozbiljno i odgovorno. Razume veliki sistem i potrebe koje se javljaju u njemu i poštuje svaki dogovor sklopljen pre same saradnje. Kao neko ko je bio učesnik samog treninga, mogu da kažem da je ovo jedan od retkih treninga gde sam naučio mnogo praktičnih stvari koje su mi stvarno olakšale posao i ubrzale neke procese. Rad na praktičnim primerima na treningu je nešto što gospodin Timotijević praktikuje i mislim da posle itekako pokazuje rezultate. Mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan saradnjom.

Milorad Erbes Robert Bosch d.o.o.
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

Naša saradnja je bila vrlo uspešna, obzirom da Jovan lako nalazi rešenja za nastale probleme. Savestan je u radu i drži se zadatih rokova. Jednom rečju pravi timski igrač koji zna svoj posao.

Dragana Inđić Ministarstvo poljoprivrede

Na raspolaganju smo za sva pitanja i ponude! Javite se

Hvala vam! Vaša poruka je poslata!
Greška! Interna greška!
Izvinite! Morate popuniti sva obavezna (*) polja!

Adresa

Addresa: Nastićeva 29, Beograd, Srbija Tel: +381 64 129 31 31 Email: etim.net@gmail.com


"1 na 1"

Osim grupnih obavljamo i individualne treninge
Jedan polaznik - Jedan predavač